MER INFO

Syftet med campen är att utbilda varje enskild individ inom fys, kost och återhämtning, 

fastställa fysisk nivå och öka kunskapsnivån sam tekniskt genomförande för att ta med sig till sommarträning och fortsatt utveckling i hemmaklubben.


Träning:

Varje spelare kommer att screenas och testas i styrka, rörlighet, snabbhet och koordination. Vi kommer att jobba med utförande och teknik. De kommer också får med sig ett eget digitalt program som genomförs. Detta kan sedan kompletteras med träningen som görs i hemmaklubben i samråd med fys/istränare. 


Kost:

Med hjälp av vår kostföresläsare kommer vi att titta på grunderna i hur vi äter och läraoss hur vi håller denna under säsongen för att optimera prestation, fysisk utveckling samt välmående. Vi kommer att jobba med goda vanor under frukost, lunch och mellanmål. 


Återhämtning: 

Varje dag kommer vi praktiskt att jobba med andnings- och avslappningsövningar att ta med sig in i vardagen. Sömnvanor, beteenden innan match m.m.


Grupper:

Campen är för spelare i åldrarna -08, -07, -06, -05. Behoven mellan dessa åldrar är stor och vi kommer att nivåanpassa efter individ och nuläge. I synnerhet i de tekniska momenten i styrkeövningarna. 


Förberedelser:

Då varje individ coachas individuellt så kommer det inte finnas några antagningskrav. Däremot är det viktigt att alla är i fysisk form samt kommer utvilade till lägret för att få en så rättvis bild av testerna som möjligt. Alla tester och övningar som utförs under campen genomförs med säkerhet som högsta prio. Skaderisken är låg.mattias.egmar@gmail.com
gustav@uapc.se

COPYRIGHT © ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA