TRÄNARE

getIm.asp-50

GUSTAV CLAUGHTON


Gustav Claughton spelade ishockey hela uppväxten, och avslutade karriären med spel i USA samt två säsonger i Division 1 innan en fotskada satte stopp på en fortsatt spelarkarriär. Vid sidan om fysioterapistudier på Karolinska Insititutet så grundade Gustav GC Performance och började jobba med både spelare och lag i Stockholm, framförallt i GötaTraneberg där han till vardags är fysansvarig i klubben.

 

Som tränare ämnar Gustav se till att hans klienter först och främst håller sig skadefria, och fokus ligger på explosivitetsträning. 


Gustav är förbundlegitimerad genom Svenska Ishoceyförbundet, och har studier i fysioterapi på Karolinska Institutet samt Idrottspsykologi på Gymnastik- och Idrottshögskolan.

MATTIAS EGMAR


Mattias Egmar är före detta simmare med en gedigen träningsbakgrund och ett brinnande intresse för fysisk utveckling.  Han har flera pågående uppdrag, bland annat i GötaTraneberg, Brommapojkarna, AIK Ishockey samt som personlig tränare på Elit Solvik i Bromma.


Mattas studerade till Idrottskonsulent på Bosöns Folkhögskola, och inneharförutom det även separata utbildningar och diplom som Idrottsmassör, Hälsoprofilbedömare, Personlig Tränare, samt som Elittränare genom det Svenska Simförbundet. 


Mattias har totalt 20 års samlad erfarenhet av att arbeta med elitsatsande idrottares fysiska utveckling.

_user73133_3

mattias.egmar@gmail.com
gustav@uapc.se

COPYRIGHT © ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA